Logo de SlowDreams
lightdreams1


lightdreams2


lightdreams3


lightdreams4


Lightdreams

Disseny i desenvolupament web

Lloc web responsive de fotografia desenvolupat amb WordPress. L’autor mostra el seu treball i ho complementa amb articles al bloc (http://www.lightdreams.es/).

Les galeries

La preocupació més gran va ser protegir les imatges. Pensàvem en limitar la mida, afegir marques d’aigua, i fins i tot impedir la descàrrega. Finalment es decideix no augmentar les fotos i deixar només les miniatures (thumbnails). Així podem veure el treball de l’autor i evitem que s’utilitzin les fotos.

Els menús

Per realitzar el menú de les diferents galeries s’aprofiten les mateixes fotos de l’autor. Amb això aconseguim limitar el text del lloc i deixem que les imatges siguin les protagonistes. Les fotos defineixen la temàtica i ajuden a la navegació.

Actualitzacions

Tant les imatges dels menús com les miniatures (thumbnails) son de fàcil actualització. D’aquesta manera el client te total autonomia pe renovar el material fotogràfic.

El Bloc

Lightdreams inclou un bloc per completar el material fotogràfic. D’aquesta forma l’autor te al possibilitat d’escriure sobre temes relacionats amb el mon de la fotografia i donar així un valor afegit al lloc web.

Logos

Disseny del logo amb les seves variants per utilitzar depenent del context.